Niko Home Control

Kies je klimaat

Met Niko Home Control bepaal je per kamer de temperatuur vanop één centraal bedieningspunt in je woning. Zo hou je het gezellig warm – of aangenaam koel – op de plaatsen waar het echt nodig is. Bovendien stem je ventilatie, zonwering en airco naadloos op elkaar af. Dat zorgt niet alleen voor extra comfort, je bespaart er ook een flinke duit mee op je energiefactuur.



Bepaal je sfeer

Breeduit voor de televisie, met de krant in een hoekje of gezellig tafelen met vrienden: één druk op de knop en je creëert de juiste atmosfeer met aangepaste verlichting en verwarming. Niets is echter onherroepelijk; alle instellingen laten zich in een handomdraai aanpassen. Niko Home Control is bovendien in staat om alle lamptypes te dimmen, van klassieke gloeilampen tot fluorescentielampen en ledlampen. Niko Home Control brengt je altijd in de juiste sfeer…



Voel je ten alle tijde veilig

Niko Home Control bezorgt je te allen tijde een veilig gevoel of je nu thuis bent of niet. Het systeem integreert immers tal van veiligheidsfuncties als aanwezigheidssimulatie, bewegingsmelders, inbraakmelding, paniektoets… Je kunt bijvoorbeeld met een gerust hart op reis vertrekken. Dankzij aanwezigheidssimulatie gaan rolluiken automatisch op en neer, brandt af en toe het licht,…

Zo lijkt het of er iemand thuis is! Met Niko Home Control schakel je stopcontacten centraal aan en uit. Dat vermindert het risico op brand of oververhitting.

Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6
Example Frame

Welkom bij Luxopus

 

U zoekt een partner om uw elektriciteitswerken uit te voeren?

Dan bent u bij Luxopus aan het juiste adres!

 

Wij kunnen u helpen bij elk nieuwbouw of renovatieproject. Mail of bel ons gerust bij vragen, of voor een vrijblijvende offerte.

 

Diensten

 

Elektriciteitswerken

Nieuwbouw-Renovatie

LED-Verlichting

Home control

Centraal stofzuigsysteem

Ventilatie

 

Contact

 

Luxopus BVBA

Boomsteeg 4A

3520 Zonhoven

 

TEL: +32 (0)11 967 952

GSM: +32 (0)475 563 561

FAX: +32 (0)11 967 952

 

info@luxopus.be